۱۵۰ مطلب در آذر ۱۳۹۵ ثبت شده است

آبگوشت ساده سنتی


 آبگوشت ساده سنتی

آبگوشت ساده سنتی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آبگوشت

مواد لازم:

گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان 750 گرم
نخود و لوبیای چیتی یا سفید 150 گرم به اندازه یک لیوان سرخالی
پیاز متوسط 2 تا 3 عدد
سیب زمینی کوچک 5 تا 6 عدد
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی کمی
نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم،پیاز را خرد می کنیم،نخود و لوبیا را می شوییم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

وقتی که گوشت،نخود و لوبیا کاملا پخته شدند،سیب زمینی ها را پوست می کنیم و به آنها اضافه می کنیم.

کمی زردچوبه و یا یک قاشق رب گوجه فرنگی،و به اندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم سیب زمینی ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،باید در حدود 3 تا 44 لیوان آب در ظرف مانده باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید جابر جعفری

طرز تهیه آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند


بیشتر بخوانید:

آبگوشت ساده سنتی

طرز تهیه آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند

طرز تهیه آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آبگوشت

آبگوشت مغزدار از غذاهای سنتی شهر تهران می باشد

این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می کنید کمی متفاوت است. این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند. تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. بخورید و لذت ببرید.

مواد لازم برای آبگوشت مغزدار برای 4 نفر :

گوشت آبگوشتی 300 گرم
 لوبیا سفید 1/4 پیمانه
 مفز گردو ، مغز بادام ، مغز پسته و مغز فندق 1/2 پیمانه
 قیسی  4 عدد
آلو خورشی 6 عدد
سیب درختی  متوسط 1 عدد
پیاز 1 عدد
زعفران آب شده 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت مغزدار :
ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.

در قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا  پخته شوند.

لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز  بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .

سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .

حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

فوت و فن :
اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید جابر جعفری