۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۶ ثبت شده است

جوانه گندم و تأثیراتی که بر روی زیبایی و چاقی صورت دارد!!!


جوانه گندم و تأثیراتی که بر روی زیبایی و چاقی صورت دارد!!!

 

جوانه گندم و تأثیراتی که بر روی زیبایی و چاقی صورت دارد!!!

 

گندم معمولا یکی از ملزومات پخت نان به شمار می رود. اما در کنار مصرف طبیعی این عنصر می توان از جوانه های آن که با نام جوانه گندم در بین مردم رایج است برای درمان بسیاری از بیماری ها نیز اقدام کرد. برای این کار نیاز است تا چند روزی گندم ها را مرطوب نمایید ، دقیقا همانند زمانی که قرار است سبزه سفره هفت سین را تهیه نمایید. سپس دقیقا زمانی که جوانه گندم مشاهده می شود ، می توانید از آنها برای درمان بسیاری از علائم که در ادامه توضیح داده خواهد شد بهره ببرید.

این جوانه غنی از انواع ویتامین های ضروری برای بدن و همچنین عناصری همچون آهن برای تقویت خون سازی و پروتئین برای عضله سازی می باشد. بنابراین این پکیج کامل برای درمان یکی از مهم ترین معضلات در جوانان و افراد مسن به عنوان لاغری صورت مؤثر خواهد بود. با مصرف جوانه گندم می توانید در مدت کوتاهی چاقی صورت را باز گردانید و صورت هایی زیبا و شاداب داشته باشید.

جوانه گندم یک اثر جوان کنندگی و شادابی برای پوست صورت دارد و با تغذیه کردن سلول ها ، خونرسانی و تقویت عضله های این قسمت را برعهده خواهد گرفت. کاری که شاید برای انجام آن به پزشکان متعددی مراجعه کرده باشید و از کرم ها بسیار گران قیمت استفاده کرده باشید ، تنها با خرید گندم و صبر چند روزه برای جوانه دن آن امکان پذیر خواهد بود. از این نظر هزینه ای هم برای شما نخواهد داشت.

ترکیب شدن جوانه گندم با ماست می تواند به عنوان یک ماسک شاداب کننده و چاقی صورت عمل کند و تنها برای این تأثیر نیاز به قرار گرفتن در یک اتاق ساکت با ماسکی که بر روی صورت خود قرار داده اید ، خواهید داشت. این زمان به صورت متوسط حدود یک ربع خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید جابر جعفری

خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات تخم کتان


خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات تخم کتان گرداوری شد

خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات تخم کتان

 

خواص تخم کتان

* تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون گردد. فیبر محلول موجود در تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول گردد و از افزایش پلاک در خون جلوگیری کند و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی گردد، جلوگیری و پیشگیری نماید. فیبر موجود در تخم کتان همچنین می‌تواند از افزایش قند خون در بیماران دیابتی جلوگیری کند.

* تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند. تحقیقاتی که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موش‌های آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان می‌باشد.

* تخم کتان برای افرادی که تمایل به کاهش وزن و کنترل وزن دارند بسیار مناسب می‌باشد. خوردن تخم کتان 30 دقیقه قبل از خوردن وعده غذایی سبب پر شدن معده و احساس سیری در افراد شده و در نتیجه موجب کنترل اشتها و کم خوری می‌شود.

* سبب بهبود سیستم گوارش بدن می‌گردد. فیبر موجود در تخم کتان از بروز یبوست جلوگیری می‌کند و سبب هضم و دفع به موقع گردیده و به سلامت سیستم گوارش کمک می‌نماید.

* ایمنی بدن را افزایش می‌دهد. ala موجود در تخم کتان سبب کاهش التهابات و در نتیجه عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌گردد. تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که تخم کتان می‌تواند سبب کاهش برخی ناهنجاری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید، لوپوس و پسوریازیس گردد.

* جلوگیری کننده از سرطان است. تحقیقات نشان می‌دهند تخم کتان نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان روده و سینه دارد. این گیاه به علت دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های مهمی همچون لیگنان‌ها که نقش مهمی در مبارزه با سرطان دارند، می‌تواند با پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، با سرطان مبارزه کند.

 

طبع تخم کتان

طبع تخم کتان گرم و خشک و گیاه آن سرد و خشک است

 

لاغری با تخم کتان

روش اول لاغری با تخم کتان: اگر ۳۰ دقیقه قبل از خوردن غذا، یک قاشق پودر تخم کتان را همراه با آب فراوان میل کنید، احساس سیری به شما دست داده و نمی توانید زیاد غذا بخورید و بدین طریق دریافت چربی ها و کالری ها از طریق وعده های روزانه کمتر خواهد شد و به مرور موجب کاهش وزن و کاهش چربی های انباشته شده در بدن می گردد.

روش دوم لاغری با تخم کتان: اگر از تخم کتان در هنگام خوردن غذا استفاده کنید باعث می شود فرایند هضم غذا کندتر شده، و غذا مدت بیشتری در معده بماند و به صورت آهسته آهسته و به تدریج وارد روده کوچک شود و این موجب می شود که سطح انسولین پایدار شده و اشتها کاهش یابد.

 

طریقه مصرف تخم کتان

بهتر است دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و خود آن را در منزل آسیاب نمایید. از آنجایی که تخم کتان یک دانه روغنی است، خرید تخم کتانی که قبلاً آسیاب شده، ممکن است گذشت زمان سبب اکسیده شدن آن گردد، در حالی که شما می‌توانید دانه‌های تخم کتان را خریداری کرده و به هنگام مصرف و به میزان نیاز خود، آن را با آسیاب برقی در منزل آسیاب نمایید و به شکل پودر درآورید و مصرف کنید.دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.

بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید. میزان مصرف تخم کتان برای افراد سالم و بزرگ‌سال که در مصرف آن محدودیتی ندارند، یک قاشق سوپ‌خوری در روز می‌باشد.

محققان اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند.

برای افراد جوان تر، بیشتر از یک قاشق چای‌خوری تخم کتان در روز توصیه نمی‌گردد. از آنجایی که تخم کتان حاوی فیبر بالایی می‌باشد، برای وارد کردن آن در رژیم غذایی خود از میزان کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.

یک قاشق سوپ‌خوری تخم کتان حاوی 36 کیلوکالری و یک قاشق سوپ‌خوری از تخم کتان آسیاب شده حاوی 50 کیلوکالری انرژی می‌باشد.از آنجایی که دانه‌های تخم کتان طعم و مزه سبک و ملایمی دارند، می‌توانید به چندین روش آن را در رژیم غذایی روزانه خود وارد نموده و مصرف کنید.

 

مضرات تخم کتان

مصرف زیاد یا نابه‌جای آن می‌تواند ضررهایی به همراه داشته باشد:

افزودن کتان به رژیم غذایی ممکن است تعداد اجابت مزاج روزانه را افزایش دهد.

همچنین ممکن است باعث اثرات جانبی بر دستگاه گوارش مانند، تولید گاز، شکم درد، یبوست، اسهال، و حالت تهوع شود.

کتان باعث کند شدن انعقاد خون می‌شود بنابراین این نگرانی را بوجود می‌آورد که کتان خطر خونریزی را در افراد دچار اختلالات خونریزی، افزایش می‌دهد.

مصرف کتان باعث پایین رفتن فشار خون متوسط شریانی می‌شود.

شواهدی وجود دارد که کتان می‌تواند سطح قند خون را کاهش دهد و اثرات قندسوزی برخی داروهای درمان دیابت را افزایش می‌دهد. بنابراین، نگرانی وجود دارد که با مصرف همزمان کتان و داروهای دیابت، قند خون بیش از حد کاهش پیدا کند.

مصرف داخلی تخم کتان می‌تواند عامل زایمان زودرس گردد.

زنان شیرده بهتر است از مصرف تخم کتان خودداری کنند.

احتمالا مصرف کتان خام یا نارس خطرناک است. به نظر می‌رسد چنین فرم‌های کتان، سمی هستند.

برخی اظهار می‌دارند مردانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌باشند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب نمایند و یا از محصول کتانی که تا حدودی چربی‌زدایی شده‌است و مقدار اسید آلفا-لینولنیک آن پایین است استفاده کنند

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سید جابر جعفری