بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند
آبگوشت ساده سنتی
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آبگوشت
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان | 750 گرم |
نخود و لوبیای چیتی یا سفید | 150 گرم به اندازه یک لیوان سرخالی |
پیاز متوسط | 2 تا 3 عدد |
سیب زمینی کوچک | 5 تا 6 عدد |
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی | کمی |
نمک و فلفل | به اندازه کافی |
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم،پیاز را خرد می کنیم،نخود و لوبیا را می شوییم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
وقتی که گوشت،نخود و لوبیا کاملا پخته شدند،سیب زمینی ها را پوست می کنیم و به آنها اضافه می کنیم.
کمی زردچوبه و یا یک قاشق رب گوجه فرنگی،و به اندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم سیب زمینی ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،باید در حدود 3 تا 44 لیوان آب در ظرف مانده باشد.