بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ساندویچ گرم
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ساندویچ
مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای ۴ نفر
| مرغ | دو تکه ران و سینه | 
| قارچ | ۲۵۰ گرم | 
| پیاز متوسط | ۲ عدد | 
| پنیر پیتزا | ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده | 
| سس مایونز | ۶- ۵ قاشق غذاخوری | 
| آب لیمو | به مقدار لازم | 
| روغن | ۳ قاشق غذاخوری | 
| ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم | 
| فلفل دلمه ای | یک عدد کوچک | 
| نان ساندیچی متوسط | ۴ عدد | 
| خیار شور | به مقدار لازم | 
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.
در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.
منبع : saghar78.blogfa.com

