بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا
طرز تهیه پاسـتا آرابیاتا
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا لوله ای
مواد لازم :
| روغن زیتون | چهار قاشق غذاخوری | 
| سیر | سه حبه | 
| گوجه فرنگی خردشده | 400 گرم | 
| فلفل قرمز | 1/4 قاشق چایخوری | 
| آویشن | یک قاشق چایخوری | 
| پاستا پنه | 350 گرم | 
| پنیر پارمزان رندهشده | 25 گرم یا یک قاشق غذاخوری | 
| نمک و فلفل | به میزان لازم | 
طرز تهیه :
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی  و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.
منبع : groohashpazi.blogfa.com

