بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا

طرز تهیه پاسـتا آرابیاتا

طرز تهیه پاسـتا آرابیاتا

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا لوله ای

مواد لازم :

 روغن زیتون  چهار قاشق غذاخوری
 سیر  سه حبه
 گوجه ‌فرنگی خردشده  400 گرم
 فلفل قرمز  1/4 قاشق چایخوری
 آویشن یک قاشق چایخوری
پاستا پنه 350 گرم
پنیر پارمزان رنده‌شده 25 گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی  و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com