بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکو
طرز تهیه کوکو سیب زمینی مخصوص
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکو عدس
مواد لازم :
| سیب زمینی | 5 تا 6 عدد متوسط | 
| تخم مرغ | 7 عدد | 
| گوجه فرنگی | یک عدد متوسط | 
| هویج | یک عدد بزرگ | 
| فلفل دلمه سبز و رنگی | از هر کدام یک عدد | 
| قارچ | 150 گرم | 
| ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده | 50 گرم | 
| نخودفرنگی بخارپز شده | یک فنجان | 
| زرشک ، روغن و نمک و فلفل | به میزان لازم | 
| جعفری خرد شده | 2 تا 3 قاشق غذاخوری | 
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.
گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم

